ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών – Όροι και Προϋποθέσεις
Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτήν την Πολιτική Επιστροφών ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το κατάστημα B2B της Εταιρίας Exclusive Group και δεν αφορούν προϊόντα κατά παραγγελία, όπως παράθυρα στα μέτρα σας.

Αλλαγή γνώμης
Το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση δύναται να ασκηθεί από εσάς, ακόμη και χωρίς να αναφέρετε το λόγο, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών.

Για να υπαναχωρήσετε εμπρόθεσμα, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν τη λήξη της προθεσμίας υπαναχώρησης.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνοδεύεται από τα απαραίτητα παραστατικά και να βρίσκεται στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Τρόποι επιστροφής προϊόντων
Για την επιστροφή ή και αντικατάσταση των προϊόντων σας μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας είτε να τα αποστείλετε με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς. Σε κάθε περίπτωση σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διαδικασία επιστροφής των προϊόντων.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται από την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων
Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήσατε την αρχική συναλλαγή (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), εκτός αν επιθυμείτε άλλο τρόπο επιστροφής για τον οποίο θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς ή τηλεφωνικώς.

Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, θα πραγματοποιείται εφόσον εμείς δεχτούμε την επιστροφή στο κατάστημά μας.

Ελαττωματικά προϊόντα – προϊόντα με έλλειψη
Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δωρεάν.

Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος ή να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε το προϊόν, ζητώντας και την επιστροφή των χρημάτων σας, κατ’ εφαρμογήν των όσων επισημαίνονται ανωτέρω για το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Η Exclusive Group διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο http://www.exclusive-group.gr/.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

Free Worldwide shipping

Αποστολές σε όλη τη Ελλάδα

Easy 30 days returns

Παρακαλούμε δείτε την ενότητα "Πολιτική επιστροφών"

International Warranty

Από 2 έως 5 χρόνια

100% Secure Checkout

Τραπεζική κατάθεση , MasterCard / Visa